AİLE ÇOCUK EĞİTİMİ PROGRAMI ÖĞRENCİ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Aile Çocuk Eğitim Programı (AÇEP) kapsamında Sakarya İl Müftülüğü ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen İnsan İlişkilerinde Güven İnşası adlı Konferansa öğrencilerimizle katılım sağladık. Eğitimci Yazar Dr. İbrahim Zeyd GERÇİK konferansında Güveni sağlayan etkenleri, aşamaları, güçlü yanlarımızı aktif kılmayı, sabır ve merhamet…gibi akran ilişkilerinde de etkin olabilecek bilgileri bizlerle paylaştı.

Dürüstlük: Söz ve eylemlerin gerçeklik hakikat iyilik üzerine kurulması.

Samimiyet: Tarafların birbirine karşı iyi niyetle yaklaşması ve hakların gözetilmesi.

Yeterlilik: Gerekli niteliklere sahip olunması.

Bütünlük: Tutarlılık sonucunda oluşan öngörü

Sadakat: İyilik ve haklar üzerine koruma duyarlılığı ilişkiye gösterilen özen.

Açıklık: Paylaşma yönünde iradenin gösterilmesi. Güveni meydana getiren maddelere de değinerek farkındalığımızı arttırdık.

Sakarya İl Müftülüğü, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesine, Eğitimci Yazarımıza ve katılımcı öğretmen, öğrencilerimize teşekkür ederiz

Gelin tanış olalım

İşi kolay kılalım