Ekrem GÜNEŞ - Okul Müdürü

1968 yılında İzmit´te doğdu. İlköğrenimini  Adapazarı Büyük Gazi ilkokulunda, orta öğrenimini Adapazarı İmam Hatip Lisesinde, yüksek öğrenimini ise  Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde  tamamladı. Öğretmenlik hayatına 1996 yılında Kaynarca İmam Hatip lisesinde başladı. Daha sonra  sırasıyla Kaynarca Endüstri Meslek Lisesi Kurucu Müdürlüğü, Kaynarca İHL Müdür Yardımcılığı,  Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2012 yılının Temmuz ayında Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesine Kurucu Müdür olarak atanan Ekrem GÜNEŞ 27 Eylül 2013 tarihinde Yenikent Anadolu İ.H. Lisesine asaleten atandı. 21 Haziran 2022 tarihinde okulumuz Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizdeki görevine başladı.